जानें मुस्लिम लड़कों और लड़कियों के लिए ख़ूबसूरत नाम
hamburgerIcon

Se

Orders

login

Profile

STORE
Skin CareHair CarePreg & MomsBaby CareDiapersMoreGet Mylo App

Get MYLO APP

Install Mylo app Now and unlock new features

💰 Extra 20% OFF on 1st purchase

🥗 Get Diet Chart for your little one

📈 Track your baby’s growth

👩‍⚕️ Get daily tips

OR

Cloth Diapers

Diaper Pants

This changing weather, protect your family with big discounts! Use code: FIRST10This changing weather, protect your family with big discounts! Use code: FIRST10
ADDED TO CART SUCCESSFULLY GO TO CART

Article Continues below advertisement

  • Home arrow
  • मुस्लिम बच्चों के टॉप 100 नाम arrow

In this Article

  • टॉप 100 मुस्लिम बेबी बॉय के नाम
  • टॉप 100 मुस्लिम बेबी गर्ल के नाम
मुस्लिम बच्चों के टॉप 100 नाम

Baby Care

views icons30149

मुस्लिम बच्चों के टॉप 100 नाम

4 April 2023 को अपडेट किया गया

अल्लाह की रहमत और नेमत के कारण आपकी गोद में आपका बच्चा है. अब समय है बच्चे के लिए एक ख़ूबसूरत नाम रखने का. अगर आप अपने बच्चे के लिए इंटरनेट पर नाम ढूंढ रहे हैं, तो आप इससे कंफ्यूज़ हो सकते हैं. लेकिन चिंता न करें, आपको परेशान होने की बिल्कुल भी ज़रूरत नहीं है. आपकी सुविधा के लिए हमने लड़के और लड़कियों के ऐसे मुस्लिम नाम चुने हैं, जो आपके दिल को छू जाएँगे.

टॉप 100 मुस्लिम बेबी बॉय के नाम

Baby Names (English) Baby Names (Hindi)
Ayaan अयान
Aariz आरिज़
Abram अब्राहम
Ali अली
Amir अमीर
Ahmed अहमद
Aadil आदिल
Abbas अब्बास
Aamir आमिर
Abaan अबान
Arsal आर्सल
Abd अब्द
Ansal अंसल
Breeze समीर
Hadheer हैदर
Hakeema हकीम
Husn हुसैन
Haadee हादी
Jibran जिब्रान
Jamal जमाल
Joseph यूसुफ
Jad जद
Kamal कमल
Kerim करीम
Kahlill खलील
Maahir माहिर
Moiz मूसा
Mohamad मोहम्मद
Moulik मलिक
Mohammed मुहम्मद
Nazeer नजीर

Article continues below advertisment

टॉप 100 मुस्लिम बेबी गर्ल के नाम

Baby Names (English) Baby Names (Hindi)
Aaliya आलिया
Amaira अमीरा
Ayesha आयशा
Aamira आमिरा
Afeefa अफ़ीफ़ा
Adeela अदीला
Aabida आबिदा
Adiva आदिवा
Aelina एलीना
Allyiah एलियाह
Bushrah बुशरा
Basheera बशीरा
Bisma बिस्मा
Faatima फातिमा
Haniyya हनीया
Iqra इकरा
Jiya जिया
Jara जारा
Jocea जोया
Jasmynn जैस्मिन
Khadeeja खदीजा
Meher मेहर
Maryam मरयम
Mariam मरियम
Mehnoor महनूर
Neha नेहा
Nazia नाज़िया
Noor नूर
Nadia नादिया
Nura नुरा

उम्मीद है कि आपको यह लिस्ट ज़रूर पसंद आई होगी और आपको अपने बच्चे के लिए एक परफेक्ट नाम मिल भी गया होगा. कमेंट सेक्शन में हमें ज़रूर बताएँ कि आपने अपने बच्चे के लिए किस नाम को चुना है.

Article continues below advertisment

Is this helpful?

thumbs_upYes

thumb_downNo

Written by

Jyoti Prajapati

Jyoti is a Hindi Content Writer who knows how to grip the audience with her compelling words. With an experience of more

Read More

Get baby's diet chart, and growth tips

Download Mylo today!
Download Mylo App

RECENTLY PUBLISHED ARTICLES

our most recent articles

foot top wavefoot down wave

AWARDS AND RECOGNITION

Awards

Mylo wins Forbes D2C Disruptor award

Awards

Mylo wins The Economic Times Promising Brands 2022

AS SEEN IN

Mylo Logo

Start Exploring

wavewave
About Us
Mylo_logo

At Mylo, we help young parents raise happy and healthy families with our innovative new-age solutions:

  • Mylo Care: Effective and science-backed personal care and wellness solutions for a joyful you.
  • Mylo Baby: Science-backed, gentle and effective personal care & hygiene range for your little one.
  • Mylo Community: Trusted and empathetic community of 10mn+ parents and experts.